Despre noi

Tineri pentru Misiune Romania face parte din organizația Youth with A Mission înființată în anul 1960 de către Loren Cunningham.

În România din anul 1990 au început să se deschidă mai multe centre de misiune în diverse orașe: București, Constanța, Cluj Napoca, Iași, Mediaș, Sighișoara, Târgu-Mureș și Timișoara.

În afară de Lucrarea cu familii TPM Romania are diverse alte lucrari: Lucrari cu Copii (King’s Kids), Lucrări Sociale (Centru de zi pentru copii străzii, Adăpost de noapte pentru fete, Cafenele crestine), Cursuri, Conferinte si Festivaluri nationale (Scoli de ucenicie, Festivalul ProMisiune).

Tineri pentru Misiune Romania a inceput sa dezvolte o lucrare cu familii in urma cu 4 ani. De atunci a organizat anual seminarii, cursuri, ateliere, tabere de vara toate avand un singur scop: edificarea și echiparea cat mai multor cupluri in viata lor de familie pentru a face fata oricarei provocari.

Responsabili cu acesta lucrare sunt Eivind & Wenche Bye din Norvegia.

Avand o experienta vasta in lucrarea cu familii impreuna cu mai multi colaboratori romani ei construiesc pentru Romania o lucrare ce se doreste a fi de folos multor familii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *